OM BACKSTAGE OPEN

BACKSTAGE OPEN - en musikalsk aften, hvor alt kan ske… Velkommen til en musikalsk legeplads - et kreativt frirum, der hylder live scenekunst. Muligvis det hyggeligste sted at mingle for folk i showbiz og andre, der elsker musikalsk scenekunst.


Kort fortalt er Backstage Open en åben musikalsk aften med en vært, en pianist og 2-3 planlagte gæsteoptrædener. Herefter er scenen åben for andre optrædende, som tilmelder sig på selve aftenen.


Backstage Open startede tilbage i juni 2018, med et ønske om at skabe et samlingssted og kreativt frirum, hvor fællesskab kan dyrkes på tværs af scenekunstmiljøets produktioner, jobfunktioner og interesserede.

Sammen er vi stærkere, mere modige og kreative. Her er den udforskende kunstner vigtigere end slutproduktet. Her kan vi fejre den musikalske scenekunst, blive mindet om kreativiteten og hvem ved.. måske blive inspireret. 


Backstage Open realiseres med støtte fra Dansk Skuespillerforbund. 

DE TRE GODE REGLER


1 - Encourage the courage - Vær modig og bak op om de modige!


2 - Share the good vibes - Vær ambassadør for den gode stemning!


3 - Honor the Safe Zone - Respektér det trygge rum! 
      (No phone when we're in the zone)

JIM CARUSO - CAST PARTY


Backstage Open er inspireret af Jim Carusso’s Cast Party på Birdland, NYC.


Oh my gosh! That’s so sweet...I'm thrilled that you're bringing a little NYC to Copenhagen!”

- var Jim Carusso’s svar, da han fik at vide, at han havde været en stor inspiration. Man kan håbe, at vi en dag får besøg fra NYC…

TIDLIGERE PIANIST THOMAS BAY OM BACKSTAGE OPEN


"Min vigtigste opgave – udover at spille – er at få folk til at føle sig trygge, så de tør være kreative og dele ud af deres talent. Det er faktisk også en stor del af det, som gør at det er utrolig sjovt og givende for mig som musiker – man ved aldrig hvad der venter sådan en aften, og der opstår tit unikke, magiske øjeblikke. Det er meget livsbekræftende – og jeg er meget imponeret over talentmassen og modet i dansk kunst- og kulturliv".


Solisten – Nr. 1, 99. årgang.

TEAM BACKSTAGE OPEN